Välkomna till Kvarnens bakficka

Hospodské Dvere

Vi har byggt en Tjeckisk ölhall som komplement till den stora hallen som serverar importerad Tjeckisk öl sida vid sida med svenska mikrobryggerier och genuin Tjeckisk husmanskost.

Vi kan erbjuda företags arrangemang med ölprovning/ölskola med mat och dryck. Utbildaren är vår sommelier Johan Persson .
Ölsortimentet varierar under året.
Vi strävar efter att hitta små spännande bryggerier i hela Tjeckien och Sverige

Schweinshaxe med kokt potatis, senap och rödvinssås.

 

Den perfekta platsen för

AW

med charktallrik, god öl och dina trevligaste arbetskamrater.

 

 

Brunch på Kvarnen

När vi serverar vår populära brunch på helgerna så får bakfickan agera rum till buffén, som är så stor och omfattande att den tar hela baren och flera bord. Om man gör rätt så startar man med våra härliga små kanapeer med kvarnentoast eller gubbröra, sillar och inlagda strömmingar. Till detta smakar en härlig öl från nya Carnegiebryggerierna samt en snaps från Roslagen.

Vi fortsätter med olika typer av lax och hemgjorda såser och god krispig sallad.

Nu är det dags för alla goda charkuterier med picklade grönsaker och rotfrukter med ett fylligt glas rött. Sedan har man gjort sig förtjänt av att gå över till det varma, med revbenspjäll, viltskavsgryta, gräddstuvad pytt och givetvis våra goda köttbullar. Nu har man kommit så långt att det är dags för dessert och där finns godis och gott för alla åldrar.

Vi lovar att du inte går hungrig härifrån och får en underbar god start på dagen