Kom och upplev vår underbara brunch.

När vi serverar vår populära brunch på helgerna så får bakfickan agera rum till buffén, som är så stor och omfattande att den tar hela baren och flera bord. Om man gör rätt så startar man med våra härliga små kanapeer med kvarnentoast, sillar och omeletter. Till detta passar en härlig öl från nya Carnegiebryggerierna bra samt en snaps från Roslagen.

Vi fortsätter med olika typer av lax och hemgjorda såser och god krispig sallad.
Sedan är det dags för alla goda charkuterier med picklade grönsaker och rotfrukter med ett fylligt glas rött. Nu har man gjort sig förtjänt av att gå över till det varma, med revbenspjäll, viltskavsgryta, gräddstuvad pytt och givetvis våra goda köttbullar. När det börjar bli dags för dessert så finns det gott om härliga smakupplevelser för alla åldrar.

Vi lovar att du inte går hungrig härifrån och att du

får en underbart god start på dagen  

  

 

 

Det är kul att se Kvarnen i blekt förmiddagsljus, ölhallen har en distingerad charm under allt stoj och stim. Hygglig och otvunget lättsam personal. Mycket svenskt och mycket fisk, sallader och alla basala brunchinslag (kycklingklubbor, äggröra, bacon). Bröd och ost, dessertbord. Kvarnens brunch är verkligen jättebra!

Kafékommissionen DN PåStan